Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

OSIGURANJE PRODUŽENOG JAMSTVA ZA AUTOMOBILE

Dosi.hr u suradnji sa Triglav osiguranjem kao eksluzivnim partnerom tvrtke Motiv Service nudi osiguranje produljenog jamstava za rabljena motorna vozila.
Produljeno jamstvo moguće je ugovoriti za osobna vozila te za laka teretna vozila do 3,5 tone ukupne težine.

Saznajte više

Ovisno o paketu koji odaberete, produljeno jamstvo pokriva troškove otklanjanja kvarova na sklopovima i dijelovima vozila navedenih u knjižici produljenog jamstva.
Troškovi otklanjanja kvarova pokrivaju se u slučaju kada je kvar nastao kao posljedica korištenja vozila u skladu s propisanim uputama proizvođača vozila o njegovom korištenju i održavanju. Osiguranje po programu produljenog jamstva je važeće na teritoriju Republike Hrvatske, no ako se vozilo privremeno nalazi izvan teritorija RH, osiguranje je važeće u cijeloj Europi u zemljopisnom smislu.
U ponudi su tri različita paketa , ovisno o vašim potrebama.
Ukoliko se odlučite za napredno ili premium auto jamstvo u paketu dobivate i povoljniju cijenu redovnih servisa. Ovisno o odabranom paketu postoje ulazni uvjeti i maksimalni troškovi, no ukupni iznos svih popravaka ne može biti veći od 50% tržišne vrijednosti vozila.

UPIŠITE SVOJE PODATKE

PODACI VOZILA

OSIGURATELJNO POKRIĆE

DOPLATCI

Izjavljujem da su svi detalji navedeni u ovom upitniku istiniti i da nisam pogrešno predstavio niti izostavio nikakav materijalni dokaz koji bi utjecao na osiguranje. Suglasan sam da ovaj upitnik, zajedno s bilo kakvim dodatnim informacijama koje sam dostavio, čini sastavni dio sklopljenog ugovora o osiguranju. Potpis ovog upitnika ne obvezuje niti jednu stranu na sklapanje ugovora o osiguranju.

Osiguratelj, ili od njega ovlaštena osoba, ima u slučaju štetnog događaja pravo provjeriti stvarno stanje pređenih kilometara i obaviti svaki drugi potreban pregled osiguranog vozila. Triglav osiguranje d.d. obvezuje se čuvati i postupati s osobnim podacima sukladno važećim pozitivno pravnim propisima te koristiti iste samo u prethodno navedene svrhe.