Registriraj se

Već si korisnik? Prijavi se!

Ukratko o nama
Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj u rujnu 1999. godine kao Wiener Städtische osiguranje d.d. – osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. 2001. godine,  nakon odluke o proširenju djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. te postaje Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete usluga.
Matična kuća 2007. godine lansira novi krovni brend – Vienna Insurance Group kojeg sva društva koncerna implementiraju u svoj naziv i tada društvo mijenja ime u Kvarner Vienna Insurance Group.
Današnje Wiener osiguranje nastalo je partnerskim spajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG u još veće i snažnije društvo, budući da, u strateškom smislu, Vienna Insurance Group Hrvatsku smatra jednim od svojih ključnih tržišta te je ovime na njemu željela dodatno ojačati svoju poziciju.
Wiener osiguranje trenutno je, prema ostvarenoj premiji, među prva 3 osigurateljna društva na tržištu na  kojem sudjeluje sa 7,1% udjela. Gotovo 800 zaposlenika i više od 100 prodajnih mjesta diljem Hrvatske svakodnevno je na usluzi klijentima – od kvalitetnog savjetovanja prilikom odabira odgovarajućih osigurateljnih pokrića, pa sve do brze obrade i isplate šteta.