Registriraj se

Već si korisnik? Prijavi se!

Ukratko o nama

CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. osnovano je u ožujku 2004. godine kao društvo specijalizirano za privatno zdravstveno osiguranje i izdvojeno kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja d.d. za provođenje tog tipa osiguranja.

CROATIA osiguranje d.d., osnovano 1884. godine, najveća je osiguravajuća kuća u Republici Hrvatskoj sa najdužom tradicijom na području osiguranja.

Prije izdvajanja CROATIA zdravstvenog osiguranje d.d. kao samostalne tvrtke kćeri, CROATIA osiguranje d.d. bavilo se prodajom privatnog zdravstvenog osiguranja kroz posebni sektor od 2002. godine.

Sukladno Zakonu o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju iz 2006. godine, koji dobrovoljno zdravstveno osiguranje dijeli na dopunsko, dodatno i privatno, CROATIA zdravstveno osiguranje danas se bavi provođenjem dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja – dodatnog i dopunskog.

CROATIA zdravstveno osiguranje d.d.surađuje sa preko 450 suradnih zdravstvenih ustanova i specijalističkih ordinacija te sa više od 300 ljekarni diljem Hrvatske.

Poliklinika CROATIA zdravstveno osiguranje – ARS MEDICA u Puli, u sklopu CROATIA zdravstvenog osiguranja djeluje od 2004. godine a u ožujku 2006. otvorena je i prva poliklinika CROATIA zdravstveno osiguranje u Zagrebu, u elitnom prostoru Importanne galerije na Iblerovom trgu 10. Novi prostori zagrebačke Poliklinike CROATIA zdravstveno osiguranje otvoreni su 2008. godine na adresi Vukovarska 20 u Zagrebu. U travnju 2010. godine CROATIA zdravstveno osiguranje otvorilo je polikliniku i u Koprivnici.

Temeljni kapital društva iznosi 44.363.000,00 kuna, a ukupan broj izdanih dionica 44.363.