Registriraj se

Već si korisnik? Prijavi se!

Ukratko o nama

S tradicijom poslovanja od 1884. godine Croatia osiguranje je najstarije i vodeće osiguravajuće društvo na hrvatskom i regionalnom tržištu. Grupa Croatia osiguranje posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Srbiji.

Imajući u vidu da uspjeh tvrtke leži ponajprije u odnosu prema osiguranicima, kvaliteti osiguravateljnog programa i sustavu isplata šteta, Croatia osiguranje danas posjeduje moderan poslovni sustav zahvaljujući kojem može odgovoriti na svaku potrebu tržišta, kako u ponudi te brzoj i adekvatnoj isplati šteta, tako i kroz brzu produkciju novih i inovativnih proizvoda.

Ponuda osiguranja tvrtke za građanstvo i korporativne klijente ne zaostaje za suvremenim europskim tržištem. Jedna od prednosti Croatia osiguranja je i najraširenija prodajna mreža u zemlji s više od 700 vlastitih prodajnih zastupnika, osiguranja su građanima dostupna i putem 1150 poštanskih ureda Hrvatske pošte te u poslovnicama najvećih hrvatskih banaka, a prednost digitalne tehnologije omogućava vam čak i ugovaranje police osiguranja i iz udobnosti vlastitog doma – putem web shopa tvrtke.

Najbolja preporuka Croatia osiguranja svakako su 2,53 milijuna korisnika osiguranja tvrtke. Individualni pristup svakom osiguraniku dio je strategije Croatia osiguranja, a prodajni zastupnici tvrtke na raspolaganju su besplatnim savjetovanjem o mogućnostima ugovaranja police osiguranja koja će biti prilagođena upravo Vama i Vašim potrebama. U Croatia osiguranju savjetuju – odlučite danas o svojoj sigurnosti sutra i obratite nam se s povjerenjem!

cro_header