Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

O DOSIJU

Dosi.hr prvi je hrvatski webshop za osiguranja. Što to znači? To znači da na Dosi.hr možeš, u samo nekoliko klikova usporediti ponude vodećih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj i odabrati ponudu koja najviše odgovara tvojim potrebama.

Bez čekanja u redu, bez skrivenih troškova, odabereš paket koji želiš, uplatiš i polica je ugovorena. Na e-mail adresu koju navedeš stiže elektronska potvrda, a za samo nekoliko dana na kućnu adresu dolazi papirnati primjerak police.

Do sada ste policu osiguranja ugovarali u stanici za tehnički pregled ili direktno u poslovnici osiguravajuće kuće. To je jednostavno i ne zahtjeva previše razmišljanja. Međutim, ne znaš je li bilo moguće proći povoljnije iz jednostavnog razloga što prikupljanje ponuda na opisani način postaje izrazito komplicirano i dugotrajno.

Na tržištu osiguranja vlada trend rastuće ponude te se uslijed spomenutog manjka informacija i vremena za istraživanje, brzo izgubi i volja za potragom adekvatnog osiguranja. Imate osjećaj da su sva ista, a opet su toliko različita. Još je lako prilikom odabira obveznog autoosiguranja, ali prava muka počinje prilikom potrage za drugim vrstama osiguranja.

Dosi.hr ti olakšava dolazak do informacija te odabir osiguranja koje najviše odgovara tvojim potrebama.

Brzo i jednostavno sklopi željenu policu osiguranja. Pregledaj sve cijene i uvjete osiguranja na tržištu. Ne donosi odluku samo ovisno o visini premije tj. cijeni jer osiguranje se plaća kako bi se osigurali od dodatnih troškova nastalih uslijed ostvarivanja određenih rizika.

Dosi.hr štedi tvoje vrijeme i omogućuje odabrati proizvod koji najbolje odgovara tvojim potrebama.


+385 (1) 2381 005

Grada Vukovara 237 d, Zagreb

DOSIS ZASTUPANJE d.o.o.