Akcijska ponuda osiguranja - zdravstveno, auto obvezno, kasko - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

Akcija Allianza zdravstvenog osiguranja

 • Dopunsko zdravstveno osiguranje

  Svijest o našem zdravlju i dobrobiti najbližih nikad nisu bili jači. Prave vrijednosti nemaju cijenu, ali možete ih zaštititi u Allianzu po posebnim pogodnostima do 31.11.2021. Ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje već od 29 kuna mjesečno ili dodatno zdravstveno osiguranje već od 69 kuna mjesečno i osigurajte se od visokih troškova zdravstvene zaštite!

Za dodatno zdravstveno osiguranje kliknite ovdje.

18 - 40 godina

 • PAKET A: 29 kn / mj

  Redovna cijena 45kn / mj

 • PAKET A+B: 39 kn / mj

  Redovna cijena 65kn / mj

41 - 60 godina

 • PAKET A: 39 kn / mj

  Redovna cijena 65kn / mj

 • PAKET A+B: 59 kn / mj

  Redovna cijena 95kn / mj

Police osiguranja ugovaraju se na dvije godine (višegodišnje osiguranje) s automatskim produljenjem na iduće osigurateljno razdoblje,  a akcijske cijene odnose se na prvu osigurateljnu godinu, nakon čega se primjenjuje standardni cjenik za dodatno zdravstveno osiguranje, tj. primjenjuju se redovne cijene. Višegodišnju policu moguće je pisano otkazati nakon druge godine osiguranja najkasnije mjesec dana prije isteka druge osigurateljne godine.

Allianz Dopunsko Paket A pokriva sve troškove participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju neograničeno, dok Paket A + B uključuje i pokriće participacija za lijekove s dopunske „B“ liste lijekova (najviše dva originalna pakiranja po pojedinom lijeku u osigurateljnoj godini).

GRATIS: Uz ugovoreno dopunsko zdravstveno osiguranje potpuno besplatno upotrebljavajte uslugu m-Doktor u prvoj godini osiguranja!

Dosis zastupanje d.o.o. putem svog web shopa Dosi.hr, kao partner Allianz Hrvatska d.d. nudi trenutnu akciju.