Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

UVJETI KORIŠTENJA I PRODAJE

OPĆE INFORMACIJE

DOSIS ZASTUPANJE d.o.o. za zastupanje u osiguranju (dalje: Dosis zastupanje d.o.o., distributer, posrednik, zastupnik) obavlja djelatnost distribucije osigurateljnih proizvoda, te u tu svrhu posjeduje internet stranicu www.dosi.hr putem koje pruža usluge online usporedbe ponuda proizvoda vodećih osiguravajućih društava na hrvatskom tržištu te omogućava korisnicima odabir i online kupnju police osiguranja prema njihovim željama i potrebama.

www.dosi.hr internet stranicu koristite za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema navedenim uvjetima i pravilima korištenja. Korištenjem www.dosi.hr internet stranice smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio navedene Uvjete korištenja i Izjavu o privatnosti osobnih podataka.

Dosis zastupanje d.o.o. ne daje korisnicima savjete i ne potiče ih na kupnju proizvoda koje distribuira, niti ima pravo naplatiti naknadu ili proviziju od korisnika.

Korištenjem internetske stranice www.dosi.hr korisnici daju suglasnost da im Dosis zastupanje d.o.o. povremeno šalje informacije o uslugama. Ako ne žele primati daljnje informacije korisnici nas mogu o tome obavijestiti na adresu kontakt@dosi.hr.

NARUČIVANJE I KUPNJA USLUGA OSIGURANJA

Usluga osiguranja se naručuje/kupuje elektronskim putem preko stranice www.dosi.hr . Pojedine usluge ugovaraju se prema općim, dopunskim i posebnim uvjetima te klauzulama koje je definiralo osiguravajuće društvo (osiguratelj), a koji se korisniku dostavljaju i čine sastavni dio pojedine police osiguranja (ugovora o osiguranju)

UVJETI PLAĆANJA

Kupljena usluga osiguranja plaća se bankovnom karticom korištenjem WSpay sustava za on line autorizaciju debitnih i kreditnih kartica, a prema uvjetima koji su definirani ovim općim uvjetima i posebnim uvjetima koje definira odabrano osiguravajuće društvo.

Po provedenom plaćanju korisnik će biti obaviješten tko će teretiti njegovu kreditnu ili debitnu karticu za ugovoreni iznos.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama može se vršiti jednokratno ili na rate, ovisno o uvjetima pojedinog osiguratelja.

Moguće je odabrati i plaćanje putem opće uplatnice, nakon čega korisnik putem e-maila prima podatke potrebne za uplatu. Uplata se može izvršiti putem Internet bankarstva te u poslovnicama Hrvatske pošte, FINA-e ili poslovnih banaka. Nakon što korisnik povratno e-mailom dostavi potvrdu o izvršenom plaćanju, polica osiguranja dostavlja se korisniku e-mailom, te original poštom na adresu.

SIGURNOST PODATAKA PRI OBRADI TRANSAKCIJA

WSpay sustav za online autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica primjenjuje najmodernije i najviše standarde u zaštiti podataka kojima se osigurava da se razmjena podataka između sustava WSPay i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

DOSTAVA

Nakon što korisnik izvrši plaćanje primit će e-mail s potvrdom o provedenoj transakciji te o uspješno ugovorenoj usluzi osiguranja sa svim potrebnim podacima kao i Uvjetima osiguranja. Original police osiguranja korisniku će dostaviti osiguravajuće društvo kurirskom dostavom u najkraćem mogućem roku. U svrhu uspješne dostave korisnik je dužan prilikom procesa ugovaranja usluga dati točne podatke o e-mail i dostavnoj adresi.

U slučaju bilo kakvih problema u vezi s dostavom, korisnik će o navedenom kontaktirati zastupnika na kontakt@dosi.hr.

REKLAMACIJE I RJEŠAVANJE SPOROVA

Ako korisnik nije zadovoljan uslugom slobodno može kontaktirati zastupnika na kontakt@dosi.hr . Reklamacija će po primitku biti obrađena i po potrebi proslijeđena odgovarajućem osiguravajućem društvu, o čemu će korisnik biti obaviješten.

Ako korisnik ima problema s kupljenom uslugom osiguranja, predlažemo da se obrati odgovarajućem osiguravajućem društvu u svrhu otklanjanja problema, a ako to ostane bez uspjeha preporučamo korištenje europske platforme za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS), kojoj možete pristupiti ovdje.

Sve sporove nastale u vezi s korištenjem internet stranice www.dosi.hr , te u vezi s pružanjem usluge zastupanja u osiguranju, korisnik i zastupnik će pokušati riješiti mirnim putem, a ako to ne bude moguće preporuča se provođenje postupka mirenja pred jednom od organizacija za mirenje u Republici Hrvatskoj (npr. Hrvatska gospodarska komora ili Centar za mirenje pri Hrvatskom uredu za osiguranje). Stranke su u svakom slučaju ovlaštene u slučaju spora pokrenuti odgovarajuće sudske postupke ili postupke pred drugim nadležnim tijelima.

PRAVNA VALJANOST ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE

Korištenjem stranica www.dosi.hr korisnik pristaje na komunikaciju elektronskim putem. Time daje suglasnost da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji se dostavljaju elektronskim putem zadovoljavaju sve uvjete za pravnu valjanost kao da su ostvareni u pisanom obliku.

EKSTERNI TROŠKOVI

Usluge koje se pružaju putem www.dosi.hr ne uključuju troškove koje korisnici snose koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Dosis zastupanje d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj www.dosi.hr je zaštićen i Dosis zastupanje d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Dosis zastupanje d.o.o. izričito pridržava sva odgovarajuća prava te ističe da se dokumenti, podaci i informacije objavljene na stranici www.dosi.hr ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez njegovog izričitog pristanka.

U slučaju kršenja autorskih prava Dosis zastupanje d.o.o. ovlašten je pokrenuti postupke radi njihove zaštite.

SUGLASNOST ZA SKLAPANJE UGOVORA

Korištenjem ovih stranica korisnik potvrđuje da je upoznat s odredbama Zakona o zaštiti potrošača, posebno s odredbama koje se odnose na sklapanje ugovora o prodaji financijskih usluga na daljinu, te ujedno pristaje na to da se u svrhu ugovaranja usluge osiguranja koristi www.dosi.hr kao sredstvo daljinske komunikacije.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Dosis zastupanje d.o.o. nastoji uvijek osigurati kvalitetne i relevantne informacije svojim korisnicima, međutim ne može izričito garantirati da su sve informacije i drugi sadržaji na stranici www.dosi.hr potpune, točne i pouzdane. S tim u vezi Dosis zastupanje d.o.o. zadržava pravo da u slučaju potrebe u svakom trenutku izmijeni, nadopuni ili ukloni objavljene informacije na stanici www.dosi.hr.

Na stranici www.dosi.hr nalaze se poveznice na druge Internet stranice partnera koje su kreirane od strane trećih osoba te ističe kako nema nadzor na sadržajem takvih stranica niti preuzima odgovornost u bilo kojem obliku u odnosu na navedeni sadržaj.

Korisnik stranice www.dosi.hr suglasan je da istu koristi na vlastitu odgovornost te Dosis zastupanje d.o.o. ne može ni na koji način jamčiti da korištenje ove internetske stranice neće biti prekinuto, otežano ili bez grešaka, niti može jamčiti za posljedice korištenja ove internetske stranice.

Dosis zastupanja d.o.o. ne smatra se odgovornim za bilo kakve gubitke ili štete koji nastanu korištenjem ovih stranica, osobito u vezi s bilo kakvim pogreškama, netočnostima ili drugim nedostacima, neprikladnostima ili neizvornostima informacija koje se nalaze na ovim stranicama, u vezi s postupanjem drugih korisnika ili trećih osoba, te u vezi s posljedicama uslijed korištenja drugih internet stranica na koje upućuju poveznice.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA - IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Ovaj Izjava odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internet stranici www.dosi.hr te na način njihova prikupljanja i korištenja.

Dosis zastupanje d.o.o. kao pružatelj usluga internet stranice www.dosi.hr obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika prikupljajući samo one podatke o korisnicima nužne za ispunjenje preuzetih obaveza. Također, obvezuje se informirati korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, dati im mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, posebno žele li biti uklonjeni s liste korištene u marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Dosis zastupanje d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje obveze zaštite privatnosti.

Upućuju se korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije Dosis zastupanje d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.

Koristeći se internet stranicom www.dosi.hr korisnik pristaje na postupanje s podacima sukladno ovoj Izjavi. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti osobnih podataka upućuje se da napusti internet stranicu www.dosi.hr te joj ne pristupa niti ju koristi.

Ovu Izjavu o zaštiti osobnih podatka Dosis zastupanje d.o.o. može ažurirati objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave na internet stranici. Izmjene Izjave o privatnosti osobnih podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na Internet stranici www.dosi.hr te je korisnik odgovoran i dužan periodično provjeriti promjene u ovoj Izjavi. Nastavak uporabe internet stranice www.dosi.hr nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o zaštiti osobnih podataka.

Dosis zastupanje d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog korisnika te ga može zatražiti pružanje određenih informacija o sebi. Uključivanje u identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka korisnika. Ako korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, Dosis zastupanje d.o.o. nije u mogućnosti pružiti zatraženu uslugu.

Korisnik može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na kontakt@dosi.hr u kojoj treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu te priložiti prateću dokumentaciju u vezi željene promjene podataka.

Dosis zastupanje d.o.o. automatski prikuplja podatke o tvrdom disku ili softveru korisnikovog računala. Ovi podaci mogu uključivati: IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese internet stranica. Ove podatke Dosis zastupanje d.o.o. koristi da bi mogla nuditi svoje usluge, održavati njihovu kvalitetu te dobiti opće statističke podatke vezane uz korištenje internet stranice.

Internet stranica www.dosi.hr koristi se cookie datotekama da bi korištenje interneta prilagodila potrebama korisnika. Cookie je tekstualna datoteka koju poslužitelj Internet stranice snima na tvrdi disk korisnikovog računala. Cookie datoteke ne mogu se koristiti da bi se pokretali programi ili unosili virusi u računalo korisnika. Cookie datoteke dodjeljuju se pojedinačno i može ih čitati samo poslužitelj internet stranice u domeni koja je takvu datoteku snimila.

Osobni podaci korisnika se rabe za pružanje usluge koju korisnik traži i također da bi ga informirali o ostalim uslugama koje pruža Dosis zastupanje d.o.o. ili njezini partneri. Dosis zastupanje d.o.o. može kontaktirati korisnika i preko anketa da bi provela istraživanje o njegovom mišljenju o trenutačnim uslugama ili potencijalnima novostima koje bi mogla pružati.

U vezi s uslugama koje nudi Dosis zastupanje d.o.o. može periodično slati komercijalne materijale na adresu, broj ili aplikaciju korisnika, ukoliko je korisnik dao svoju privolu za primanje takvih materijala. Međutim, ukoliko korisnik više ne želi primati takve materijale u bilo kojem trenutku može odabrati opciju otkazivanja primanja komercijalnih materijala slanjem e-mail poruke na kontakt@dosi.hr ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Dosis zastupanje d.o.o. neće prosljeđivati podatke trećim stranama osim kada je nužno radi pružanja zatražene usluge ili u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Također neće prodavati ili iznajmljivati popise korisnika trećim stranama, osim ako nema dopuštenje korisnika. Dosis zastupanje d.o.o. može povremeno kontaktirati korisnika u ime svojih poslovnih partnera u vezi s određenom ponudom koja bi ga mogla zanimati. Takvim trećim stranama neće biti dopušteno koristiti se osobnim podacima korisnika osim u svrhu pružanja tih usluga te će biti obvezni čuvati povjerljivost podataka.

Dosis zastupanje d.o.o. štiti privatnost korisnika i razvija tehnologiju koja omogućava najbolji i siguran način korištenja interneta te štiti osobne podatke korisnika od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja. Kad se osobne informacije prenose preko internet stranice, štiti ih se zaštitnim kodiranjem kao što je Secure Socket Layer (SSL).

Dosis zastupanje d.o.o. imenovalo je, sukladno propisima, Službenika za zaštitu osobnih podataka, a korisnici ga u slučaju bilo kakve potrebe mogu kontaktirati:

DOSIS ZASTUPANJE d.o.o.