Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

GROUPAMA OSIGURANJE

Groupama osiguranje je članica Groupama grupe, jedne od najstarijih i najvećih europskih osigurateljnih grupacija koja okuplja više od 31 tisuću zaposlenika s naglašenom međunarodnom kulturom poslovanja s klijentima. Pouzdan smo partner koji svojim osiguranicima pruža najbolju stručnu podršku u svakom ključnom trenutku njihova života.

Partnerski odnosi i društvena odgovornost u pružanju sigurnosti našim osiguranicima utkani su u naš DNK više od jednog stoljeća, a pravedan i odgovoran odnos u poslovnoj praksi potvrđuje više od 12 milijuna naših osiguranika širom svijeta.

Čvrsto smo usmjereni na blisku suradnju s našim osiguranicima koji imaju našu punu pažnju i dodatnu sigurnost kako bi puni samopouzdanja mogli graditi svoje živote. Visoku razinu našeg poslovanja potvrđuje i ostvaren premijski prihod od 15,9 milijardi eura, koji nas kao Grupaciju svrstava među europske osigurateljne lidere sa stoljetnom tradicijom poslovanja.

Groupama grupa prisutna je u 11 država na tri kontinenta, a dominantno u Europi koju smatramo svojim prirodnim tržištem.

Naše poslovanje ne poznaje granice. Inzistiramo da svaki naš osiguranik u bilo kojoj državi i na svakom kontinentu dobije jednaku razinu usluge.

Svugdje u svijetu gdje poslujemo, više od stoljeća prikupljamo najbolje osigurateljne prakse koje kontinuirano implementiramo u poslovne procese na svim tržištima.

Kontakt Info

Tel: 0800 2446

Ul. Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, Hrvatska

groupama.hr