Registriraj se

Već si korisnik? Prijavi se!

Kućna njega nakon nezgode ili bolesti

 

Uz Generali osiguranje niste sami: ako u slučaju posljedica nezgode ili bolesti niste sposobni samostalno obavljati osnovne kućanske aktivnosti, niti ih može preuzeti neka druga osoba koja živi u istom kućanstvu – slobodno nam prepustite brigu o Vašem domu i obiteljskim obvezama!

Vaš ćemo dom održati besprijekornim, rado Vam pomažući u čišćenju, pranju i glačanju rublja te drugim kućanskim poslovima u trajanju i do četiri sata dnevno.

Pouzdano ćemo brinuti o Vašim mališanima i kućnim ljubimcima, kao i o nabavci namirnica, a na Vama je samo napisati popis i mi odmah krećemo u kupnju.

Za Vaš uspješan oporavak Generali će organizirati uslugu kućne njege i snositi troškove do 7.500 kn, koji vrijede za oporavak u mjestu stanovanja osiguranika u RH.

Uslugu kućne njege aktivirajte kontaktirajući centar za pomoć Europ Assistance, partnera Generali osiguranja, na dežurni telefonski broj 01/ 4600 470 koji Vam je na raspolaganju 00-24 h.

Psihološka pomoć nakon nezgode

U razdoblju oporavka nakon nezgode izazov je suočiti se s povratkom u životnu svakodnevicu. Za lakše prevladavanje značajnih životnih promjena pružamo Vam telefonsku uslugu jednokratne psihološke pomoći stručne osobe. Potrebno je prethodno najaviti se kontaktirajući  centar za pomoć Europ Assistance, partnera Generali osiguranja, na dežurni telefonski broj 01/ 4600 470 (00-24 h), kako biste dogovorili odgovarajući termin i čuli koristan savjet.

Posjet bliske osobe

U Generaliju razumijemo kako je podrška bližnjeg u teškim trenucima neprocjenjiva. Zato ćemo organizirati i snositi troškove posjeta jedne osiguraniku bliske osobe (roditelja, djeteta, supružnika, brata ili sestre osiguranika) i njezina smještaja do najviše 3 noćenja, za posjete unutar RH u iznosu do 4.500 kn u slučaju ako je stanje osiguranika nakon nesretnog slučaja takvo da zahtijeva stacionarno liječenje (hospitalizaciju) duže od 72 sata.

Drugo liječničko mišljenje

Za uspješan oporavak od ozljeda uzrokovanih nesretnim slučajem, nužnog daljnjeg liječenja osiguranika i/ili operativnog zahvata – dobro je zatražiti i drugo liječničko mišljenje.

Na zahtjev osiguranika ili njemu bliskih osoba, Generali će organizirati i  snositi troškove do 7.500 kn za:

  • ishođenje drugog liječničkog mišljenja liječnika specijalista za pojedinu vrstu ozljeda i propisani medicinski tretman;
  • prijevoz i smještaj osiguranika u skladu s medicinskim zahtjevima i zdravstvenim stanjem osiguranika;
  • medicinske troškove, preglede i dijagnostičke nalaza osiguranika vezane uz ishođenje drugog liječničkog mišljenja.