Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

EUROHERC OSIGURANJE

Euroherc osiguranje je prvo osiguravajuće društvo u Hrvatskoj osnovano privatnim kapitalom koje već četvrt stoljeća uspješno posluje u Hrvatskoj, a od 2017. godine i u Austriji.

Poslovanje Euroherca odvija se u 15 modernih podružnica i oko 550 prodajnih mjesta, a zapošljava više od 1100 djelatnika. Od samog osnutka, osnovna filozofija društva bila je prilagoditi se tržištu na kojem posluje i biti bolji od konkurencije, uvoditi inovacije kako bi svojim osiguranicima ponudilo što kvalitetnije osigurateljno pokriće i financijsku zaštitu. U 2018. godini Društvo je ostvarilo rekordan prihod u iznosu od 1,26 milijardi kuna, dok ukupan premijski prihod iznosi 1,12 milijardi kuna. Tržišni udjel Društva na non life tržištu osiguranja Hrvatske iznosi 16,4%. Društvo je lider na tržištu automobilskog osiguranja u RH, s udjelom od 27%. Tijekom svih godina poslovanja zadržan je vrlo visok postotak riješenosti odštetnih zahtjeva, Euroherc je u travnju 2017. godine utemeljio Podružnicu Austrija, otvorivši reprezentativnu poslovnu zgradu u strogom središtu Beča, a danas posluje kroz regionalne centre u Grazu, Linzu, Klagenfurtu i Salzburgu.

U središtu poslovanja Društva nalazi se osiguranik i odgovaranje na njegove potrebe. Osigurateljni savjetnici Euroherc osiguranja aktivno prate osiguranike i odgovaraju na sve njihove zahtjeve i potrebe, te pružaju najkvalitetniju osigurateljnu zaštitu. Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti zakonska je obveza svih vlasnika vozila i štiti vozače od odgovornosti za štetu koju u prometu mogu počiniti trećim osobama. Uz obveznu policu automobilske odgovornosti te kasko osiguranje odaberite posebne i inovativne proizvode za svakodnevnu sigurnost i financijsku zaštitu osobne štete vozača i putnika.

Kontakt Info

Tel: + 385 (0)1 6004 209

Ul. grada Vukovara 282, 10000 Zagreb, Hrvatska

euroherc.hr