Allianz Zdrava srijeda 2020 - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

Allianz Zdrava srijeda 2020

Samo do srijede 1. travnja ugovorite novo dopunsko zdravstveno osiguranje već od 29 kuna mjesečno ili dodatno zdravstveno osiguranje već od 75 kuna mjesečno i osigurajte se od visokih troškova zdravstvene zaštite!

Dopunsko zdravstveno osiguranje

Allianz Dopunsko Paket A pokriva sve troškove participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju neograničeno, dok Paket A + B uključuje i pokriće participacija za lijekove s dopunske „B“ liste lijekova (najviše dva originalna pakiranja po pojedinom lijeku u osigurateljnoj godini).

Police osiguranja se ugovaraju dugoročno,  a akcijske cijene se odnose na prvu osigurateljnu godinu, nakon čega se primjenjuje standardni cjenik za dopunsko zdravstveno osiguranje tj. primjenjuju se redovne cijene. Dugoročnu policu moguće je otkazati pisanim putem najkasnije tri mjeseca prije isteka tekuće osigurateljne godine.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Paket Comfort 2 obuhvaća sistematski pregled, specijalističke preglede, dijagnostiku i terapiju, a uz naknadu za boravak u bolnici i rođenje djeteta nudi pristup Allianz mreži zdravstvenih ustanova.

Paket Extra nudi veća pokrića za sve iz paketa Comfort i kao dodatak fizikalnu terapiju, male operativne zahvate, dentalne postupke u slučaju nezgode te usluge m-Doktor i moj DNK screening.

Paket Max uz još veća pokrića obuhvaća sve iz paketa Comfort i Extra i dodatno vam osigurava posebni smještaj u bolnici do 3.500 kn.

Sve usluge iz paketa dodatnog zdravstvenog osiguranja obavljaju se u renomiranim zdravstvenim ustanovama, u najkraćem mogućem roku, bez listi čekanja.

Police osiguranja se ugovaraju na dvije godine (višegodišnje osiguranje) s automatskim produljenjem na iduće osigurateljno razdoblje,  a akcijske cijene se odnose na prvu osigurateljnu godinu, nakon čega se primjenjuje standardni cjenik za dodatno zdravstveno osiguranje tj. primjenjuju se redovne cijene. Višegodišnju policu moguće je otkazati nakon druge godine osiguranja pisanim putem najkasnije mjesec dana prije isteka druge osigurateljne godine.