Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

AGRAM LIFE

Agram life osiguranje d.d. je društvo registrirano za obavljanje poslova životnih osiguranja, zdravstvenih osiguranja te osiguranja od nezgode. Osnovano je privatnim kapitalom 1997. godine i u potpunosti je u hrvatskom vlasništvu.

Kako bismo Vam omogućili još više sigurnosti i na jednom mjestu pružili brigu o zdravlju te podigli svijest o kvalitetnijoj kulturi življenja, jedinstvenim pristupom našim sadašnjim i budućim osiguranicima nudimo proizvode životnih i zdravstvenih osiguranja te osiguranja od nezgode. Društvo posluje u pet hrvatskih regija kroz podružnice u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu.

Naše su zadaće pretvaranje svakodnevnog rizika u trajnu vrijednost i sigurnost te pružanje kvalitetne zdravstvene brige s ciljem očuvanja zdravlja i podizanja svijesti o kvalitetnijoj kulturi življenja. Vizija je biti jedno od vodećih društava za životna i dobrovoljno zdravstvena osiguranja u Republici Hrvatskoj  te svojim osiguranicima pružati financijsku sigurnost i brigu o očuvanju zdravlja, kroz stabilnost poslovanja, inovativnost, profesionalnost i kvalitetnu uslugu.

Kontakt Info

Tel: 385 1 6292 760

Trnjanska cesta 108, 10000 Zagreb, Hrvatska

agramlife.hr