Dobra Osiguranja - Dosi.HR
Loading…
phone

+385 (1) 2381 005

Nazovi nas.

phone

+385 (91) 133 33 99

Javi nam se Whatsappom

phone

Grada Vukovara 237D

10 000 Zagreb, Hrvatska

Registriraj se

Već si korisnik?

ADRIATIC OSIGURANJE

Adriatic osiguranje d.d. novo je ime pod kojim Jadransko osiguranje, nakon 27 godina uspješna poslovanja na hrvatskom osigurateljnom tržištu, posluje od 1. siječnja 2019. Uz rast premije u 2018. od 11,3 posto, godinu smo završili na trećoj poziciji na iznimno konkurentnom tržištu neživotnih osiguranja u Hrvatskoj.

Poznati smo i priznati kao specijalisti u području osiguranja motornih vozila, a u svojoj ponudi imamo i kvalitetne proizvode neživotnih osiguranja – od osiguranja osoba i imovine pa sve do osiguranja transporta i odgovornosti. Aktivnosti društva u svim područjima rada teritorijalno su disperzirane na devet profitnih centara, podružnica Adriatic osiguranja.

Našu standardnu ponudu osigurateljnih proizvoda i usluga možemo vrlo brzo prilagoditi Vašim potrebama:

Snaga Koncerna Agram

ADRIATIC osiguranje d.d. među vodećim je članicama međunarodnog Koncerna AGRAM, koji u svom sastavu ima tvrtke za osiguranje, bankarstvo, financijske i zdravstvene usluge te turizam. Koncern zapošljava više od 4100 djelatnika i posluje u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Republici Austriji i Republici Italiji. Vodeća je osigurateljna grupacija u regiji i najveći privatni zdravstveni sustav te kao takav jedinstven gospodarski subjekt u regiji.

Poslovanje Koncerna karakteriziraju visoki standardi i efikasnost poslovnih procesa, kvalitetna i dostupna usluga, reinvestiranje nove vrijednosti u vlastite poslovne objekte, lojalnost zaposlenika, timski rad, proaktivnost i odgovornost. Tvrtke Koncerna Agram, Eurodaus i Euroagram TIS, u svom vlasništvu imaju 37 stanica za tehnički pregled u kojima se godišnje obavi više od 632.000 RTP-a.

Vjerujemo da smo Vam u ovoj kratkoj prezentaciji uspjeli približiti našu tvrtku i predstaviti je kao ozbiljna partnera, koji je spreman preuzeti brigu o Vašoj sigurnosti, kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu.

Kontakt Info

Tel: 0800 0606

Listopadska 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

adriatic-osiguranje.hr